Vanaf 4 persoon(en)
1 eetl. Pancetta of gebakken spekjes (blokjes)
1 eetl. Wortel (blokjes)
1 eetl. Bleekselderij (blokjes)
3 eetl. Pasta (wokkels)
2 x San mazzo tomaat (blokjes)
2 x Blaadje basilicum
Parmezaanse kaas
Ciabatta brood
½ x Ui
2 x Teentje knoflook
½ x Paprika
2 eetl. Tomatenpuree
250 ml. Witte wijn
1 ltr. Kip bouillon
225 gr. Tomaat blokjes
Olijfolie
Verdeel de pancetta, wortel, bleekselderij, pasta, tomaat, basilicum en de Parmezaanse kaas over de borden. Fruit de ui met de knoflook in de olijfolie en voeg daarna de tomatenpuree en de paprika er bij. Blus af met witte wijn en laat half inkoken. Voeg daar de kip bouillon en de tomaten blokjes aan toe. Pureer dit met een staafmixer en laat nog even zachtjes doorkoken. Verdeel de soep over de opgemaakte borden en serveer met ciabatta brood. Eet smakelijk!