Ambachtelijk gemaakte worst smaakt veel lekkerder dan fabrieksworst
Daar is een reden voor. Veel slagerijen en fabrieken gebruiken een cutter om het vlees fijn te hakken. De cutter maakt de structuur van het vlees, dat bedoeld is voor de worst, helemaal kapot. Wij gebruiken geen cutter, maar malen ons vlees met de molen in onze eigen worstmakerij.
Passie voor vlees sinds 1884
Deze traditionele manier is meer arbeidsintensief, maar heeft als grote voordeel dat de authentieke smaak bewaard blijft. Een smaakbeleving die recht doet aan onze groot- en overgrootouders die ons het vak van worst maken hebben geleerd.
Groothandel en kookstudio
Diverse slagerijen en gerelateerde bedrijven kopen onze zelfgemaakte worsten in. In de strijd tegen de supermarkten een extra wapen met interessante margevoordelen. Daarnaast geven we in onze kookstudio workshops en trainingen aan bedrijven en particulieren over worstmaken, het bereiden van vlees en worst en het uitsnijden van varkens en koeien. Klik hier voor een overzicht van ons ambachtelijk assortiment worst en vleeswaren.