Tiramisu Classico

Ingredienten

30 gram fijne suiker
2 keer eierdooiers
0.5 dl slagroom
3 keer eiwitten
1 theel. Suiker
250 gram Mascarpone
0.5 dl Amaretto
100 gram Choco brownie
0.5 dl Espresso koffie
1 eetl. Amaretto
Cacaopoeder

Bereidingswijze

Klop de fijne suiker en eierdooiers tot een schuimige massa. Spatel de mascarpone er doorheen en voeg de 0.5 dl. Amaretto er aan toe. Klop de slagroom en klop ook de eiwitten met wat suiker op. Doe eerst de slagroom door het mengsel en op het laatst het eiwit schuim erbij. Meng alles goed tot een romig, luchtig mengsel. Verkruimel de brownie en verdeel deze over 4 glazen. Besprenkel dit met koffie en Amaretto en vul af met het Tiramisu mengsel. Bestrooi met cacaopoeder.

Recepten Sluiten