Vanaf 4 persoon(en)
• 500 gram volkoren fusilli
• 500 gram diepvries spinazie a la crème
• 500 gram kippendij blokjes
• Philadelphia bieslook heel bakje
• 2 teentjes knoflook
• 1 ui in blokjes
• Sambal
• Parmezaanse kaas
• Peper en zout
• Pijnboompitjes
1. Kook de pasta zoals aangegeven op verpakking. 2. Kruid de kippendij blokjes met peper en zout. 3. Bak de knoflook en ui in een ruime scheut olie in een wok pan 4. Voeg dan de kippendij toe en bak deze gaar. 5. Verwarm ondertussen de spinazie in een pannetje 6. Als de spinazie gesmolten en warm is, doe je dit bij de kippendij in de wok pan. 7. Voeg dan de Philadelphia toe en meng het goed door elkaar. 8. Giet de pasta af als hij klaar is en meng de pasta met de rest door elkaar. 9. Voeg naar smaak sambal, peper en zout toe. 10. Bestrooi daarna met wat pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.