Vanaf 4 persoon(en)
800 gram pompoen blokjes
500 gram kipfilet blokjes
1 rode ui –gesneden-
2 teentjes knoflook
250 ml kookroom light
1 courgette aan blokjes
4 bosui steeltjes –gesneden-
1 eetl. sambal
6 takjes tijm
4 eetl. tomatenpuree
1 hand walnoten
Parmezaanse kaas
1 pak volkoren spaghetti
1. Verwarm de oven op 200 graden. 2. Doe de pompoen, rode ui en de knoflook met wat peper en zout in een ovenschaal. 3. Verwarm 30 minuten op 200 graden. 4. Kruid de kip met peper en zout en bak het met olie in een wok. 5. Kook ondertussen de pasta. 6. Voeg de courgette en de bosui bij de kip en bak dit zo’n 8 minuten. 7. Pureer de pompoen, rode ui en knoflook samen met de tomatenpuree, sambal, tijm en kookroom tot een dikke saus. 8. Meng de saus met de kip, courgette en bosui. 9. Meng het dan met de pasta. 10. Breng op smaak met Parmezaanse kaas en zeezout. 11. Garneer met fijngehakte walnoten.