Vanaf 4 persoon(en)
800 gram Courgette spaghetti
500 gram Rundergehakt
1 Tomaat (blokjes)
1/2 Ui (blokjes)
2 tenen Knoflook (fijn gehakt)
2 eetl. Tomatenpuree
4 eetl. Wortelstift
1 blokje Runderbouillon
6 takjes Oregano (de blaadjes)
Peper, zout, paprikapoeder, chilipoeder
Olijfolie
Geraspte kaas
Basilicum
Snij de tomaat, ui, knoflook en de wortel allemaal fijn. Neem een grote pan en druppel hier wat olijfolie in. Zet de pan op hoog vuur en bak het rundergehakt rul. Doe hier de ui, knoflook en tomatenpuree bij. Voeg de blokjes tomaat en de blaadjes oregano toe en breng op smaak met het runderbouillon blokje, peper, zout, paprikapoeder en chilipoeder. Neem een grote wok en verhit deze met wat olijfolie. Bak de courgette spaghetti heel kort en breng op smaak met wat peper en zout. Verdeel over vier borden en schep hier de Bolognesesaus overheen. Rasp er eventueel nog wat kaas over en garneer met wat blaadjes basilicum.