Vanaf 2 persoon(en)
Tagliatelle voor 2 personen
1 x teen knoflook
3 x Sjalot
1 eetl. olijf olie
4 x Olijf (in ringen gesneden)
Verse Oregano
1 x Bliktomaat
Visbouillon
Garnalen
Pijlinktvis
1 x stukje Rode peper
Citroensap
Kook de tagliatelle in ruim water (zie verpakking), bak in een wok met de olijf olie de garnalen en de inktvis met de knoflook en sjalotjes. Voeg na ongeveer 3 min de rode peper, olijven, blik tomaat, visbouillon, en laat dit zeker 5 min goed door koken. Doe als laatste de oregano en citroensap er bij, serveer de tagliatelle op een bord met een paar druppels olijf olie (tegen plakken) en schep de tomaten vis saus er over.
Heel lekker om bij een pasta te serveren is een salade van: veldsla tomaat mozzarella basilicum peterselie olijf olie balsamico azijn en vers gemalen zout en peper