Vanaf 2 persoon(en)
• 250 gram ongekookte volkoren noodles Conimex
• 400 gram kipfilet aan stukjes
• 1 hele bosui
• 300 gram boontjes
• 2 teentjes knoflook
• 70 gram rode curry pasta van Fair trade
• 200 ml kokosmelk
• 200 ml bouillon
• 20 gram pindakaas
• 20 ml sojasaus
• 8 limoenblaadjes
• Handje cashewnoten
1. Kook de boontjes 10 minuten in wat zout. 2. Kook de bouillon. 3. Voeg aan de bouillon de pindakaas, sojasaus, curry pasta, kokosmelk en limoenblaadjes toe en verwarm dit samen. 4. Kruid de kipstukjes met peper en zout. 5. Snijd de knoflook en bak deze in een wok. 6. Bak de kipfilet erbij. 7. Snij de bosui en voeg dit aan de kipfilet toe. 8. Kook ondertussen de noodles. 9. Voeg de currysaus en de gekookte noodles bij de kip en laat dit zo’n 10 minuten zachtjes pruttelen, zodat het lekker intrekt. 10. Garneer de bordjes met de cashewnoten.