Vanaf 2 persoon(en)
• 2 kalfsschnitzels gepaneerd
• 400 gram fusilli ongekookt
• 180 gram pesto
• 60 gram rucola
• 2 teen knoflook
• 1 rode ui
• 1 Spaanse peper
• 250 gram kastanje champignons
• 15 Cherry tomaatjes
• 100 gram Philadelphia light
• Parmezaanse kaas naar smaak
• Handje Pijnboompitjes
• Italiaanse kruiden
• Zout
1. Snij alle groentes. 2. Kook de pasta. 3. Fruit de knoflook, ui en Spaanse peper in wat olie in een wok. 4. Bak de champignons en de tomaatjes erbij. 5. Voeg de pesto en de philadelpia erbij en roer het tot een saus. 6. Maak de saus op smaak met Parmezaanse kaas en eventueel zout. 7. Kruid de kalfsschnitzels met wat zout en Italiaanse kruiden. 8. Bak de kalfsschnitzels 3 minuten in roomboter. 9. Meng de saus met de pasta en roer de rucola er doorheen. Bewaar wat rucola om te garneren. 10. Maak de bordjes op en leg de kalfsschnitzel op de pasta. Garneer met rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.