Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kalfsribeye bereiden

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

Bereidingswijze

1. Kruid de kalfsribeye met wat peper, zout en eventueel knoflookpoeder. 2. Verwarm de BBQ of oven naar 110 graden. 3. Leg de kalfsribeye met de kernthermometer in het hart van het vlees in de oven of BBQ. 4. Stel de kernthermometer in op 54 graden. 5. Wanneer klaar, haal de kalfsribeye uit de oven of BBQ en laat het stuk vlees even rusten. 6. Snij in mooie plakken en bestrooi met wat Dalmation rub van Runderkamp Stuk van 1 kilo duurt ongeveer een 1 uur.

Tip

Een kernthermometer hebben we te koop in onze winkels. Smaakt heerlijk met onze aardappelpartjes!

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten