Vanaf 4 persoon(en)
800 gram gekookte ravioli
0.5 pompoen
3 rode uien (in reepjes)
2 eetl. Olijfolie
1 teentje Knoflook
4 takjes Tijm
2 eetl. Balsamico
2 eetl. Bruine suiker
2 eetl. Boter/olijfolie
500 gram Doorregen limousinevlees
2 Uien
2 glazen Rode wijn
200 gram Wortel
Peper en zout
0.5 liter Runderbouillon
Parmezaanse kaas
Begin met het stoofvlees, dit kan eventueel ook de dag ervoor. Neem een grote pan, doe hier 2 eetlepels boter en olijfolie in. Bak het vlees rondom mooi bruin, doe de ui en de wortel erbij en bak nog 4 minuten. Blus af met de rode wijn, de runderbouillon kan erbij en laat 2 uur zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout. Stoom de pompoen 45 minuten, verwijder de zaadjes en de schil. Draai er in de keukenmachine een mousse van en hou deze apart. Neem een grote koekenpan, doe hier olijfolie in en bak hier de rode ui ca. 5 minuten in. Doe vervolgens de knoflook erbij, draai het gas even lager en voeg de tijm, balsamico en bruine suiker toe en stoof nog een paar minuutjes. Kook de ravioli zoals op de verpakking vermeldt en verdeel deze over de borden. Doe op elk bord een toefje pompoenmousse. Schep het draadjesvlees erbij, hierover heen de gekarameliseerde ui en strooi er wat Parmezaanse kaas over.