Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Biefstuk met Bospaddenstoelen en orzo

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

• 2 x 125 biefstuk (mag rund of kalfs zijn)
• 300 gram orzo
• 1 bospaddenstoelensoep Runderkamp
• 250 gram kastanje champignons
• 1 ui
• Halve courgette
• 50 gram bladpeterselie
• Peper en zout
• Bloem

Bereidingswijze

1. Kook de orzo zoals op de verpakking staat. 2. Snij de courgette, ui en champignons. 3. Wok de groentes 5 minuten in olie met wat zout. 4. Voeg de bospaddenstoelensoep bij de groentes en verwarm. 5. Voeg wat bloem toe om een wat dikkere saus te krijgen. 6. Bak ondertussen de biefstukken in roomboter met peper en zout. 7. Voeg de gekookte orzo aan de saus toe. 8. Snij de biefstuk in plakjes en leg deze over de orzo op het bord. 9. Garneer met fijn gesneden bladpeterselie.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten