Vanaf 4 persoon(en)
• 500 gram kogelbiefstuk
• 1 pakje eiernoedels
• 1 bakje zwarte bonensaus van Runderkamp
• 200 gram sugar snaps
• 250 gram kastanje champignons
• 1 rode paprika
• 3 stuks bosui
• 3 eetl. oestersaus
• 2 eetl. sojasaus
• 2 theel. sambal
• 1 eetl. bindmiddel
• Olijfolie
1. Kook de sugar snaps 5 minuten in een beetje zout. 2. Snij de kogelbiefstuk aan reepjes. 3. Meng het bindmiddel met de oestersaus, sojasaus en sambal. 4. Marineer de biefstuk met dit mengsel en laat minimaal een half uur intrekken. 5. Kook de eiernoedels. 6. Snijd alle groenten. 7. Verwarm wat olie in een wok. 8. Roerbak de biefstukreepjes 2 minuten en bestrooi met wat zout. 9. Haal de biefstuk uit de pan. 10. Wok nu alle groenten 11. Voeg de zwarte bonensaus toe. 12. Voeg dan de biefstuk weer toe. 13. Serveer het met de eiernoedels.