Passie voor... de nieuwste foodtrends

Kookstudio

Het kloppend, creatief hart van Runderkamp, onze kookstudio. Meer dan alleen een keuken, hier wordt dagelijks gewerkt aan vernieuwing. Onze chefs bedenken hier nieuwe recepten voor heerlijke gerechten die wij vervolgens toevoegen aan onze cateringmenu’s. Of verkopen in onze slagerijen als smaakvolle complete maaltijd, heerlijk hapje of nieuw broodbeleg. Experimenteren, daar houden we van. Helemaal als dit nieuwe smaakvolle topproducten oplevert.

Uit eigen keuken

Er is toch niets mooiers dan anderen te laten genieten van iets wat jij gemaakt hebt? Daarom zie je steeds meer thuiskoks experimenteren met recepten en in verschillende Tv-programma’s zelfs strijden om de titel van de beste. Dat gevoel hebben onze chefs ook. Iets bedenken wat een succes wordt; of het nu gaat om een gerecht in ons restaurant voor een select groepje, of een gerecht wat ook geschikt moet zijn voor een grote cateringopdracht voor meer dan 250 gasten. Daar streven ze elke dag naar.

Unieke creaties

Voor een echte uitdaging worden sommige gerechten zelfs op maat gemaakt. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest ter ere van een jubileum of een galadiner voor een goed doel. Wanneer een van onze cateringklanten een op maat gemaakt gerecht wil, gaan onze chefs in de kookstudio aan de slag om deze te bedenken. Zo zijn al een aantal geweldig creatieve en unieke gerechten ontstaan.

Zelf aan de slag?

Een groot aantal van onze recepten vind je hieronder ook online. De chefs van Runderkamp delen graag een aantal van hun “geheimen”. Zo kun je zelf aan de slag om jouw gasten een lekker hapje te serveren of uit te pakken tijdens het kerstdiner. Laat je inspireren door onze chefs en bezorg jouw gasten een onvergetelijke, culinaire avond.