Je zou denken dat deze column over haar en kappers gaat. Maar dit is sinds 10 jaar echt een heus gerecht. Deze uitvinding komt uit een shoarmazaak, gevestigd in Rotterdam. De naastgelegen eigenaar van de kapperszaak had trek in patat en shoarma maar wilde alles voor het gemak in 1 bak. Toen hij aan het eten was werden zijn klanten erg nieuwsgierig naar dit lekkers waarop de kapper, Nataniël Gomes, hun doorverwees naar de shoarmazaak. Zeg maar dat je Kapsalon wilt, dan weten ze wel wat je bedoeld. En zo is het gekomen….
Kapsalon bestaat dus uit patat, bedekt met shoarmavlees, kaas , salade en knoflooksaus. Het wordt gemaakt met allerlei soorten vlees zoals kebab, döner, gyros, kip of falafel. Ik maak het zelf altijd met shoarma, maar dat mogen jullie natuurlijk zelf weten.
Vanaf 4 persoon(en)
3 zakken Patat (gebakken)
500 gram Shoarmavlees (gekruid)
3 eetl. Arachideolie (om in te bakken)
1 zak Slamix
1 stuk rode ui (in ringen)
3 ons Geraspte kaas
Bak de patat 2x. De 1e keer 5 minuten, even laten afkoelen, daarna weer 2 minuten, dan is het lekker doorgebakken. Bak ondertussen de shoarma in de arachideolie en maak de knoflooksaus. Doe de patat in een grote ovenschaal, daarbovenop de gebakken shoarmasaus, gevolgd door de saus. Doe dit 8 minuten in de oven op 180 graden. Serveer het daarna met de saus en de slamix eroverheen.
Zaterdag 3 augustus zijn de winkels tot 14.00 uur open.
Tijdens de 1e en 2e week van de vakantie zijn we tot 14.00 uur geopend. Op woensdag zijn beide winkels gesloten.
De 3e week gelden weer de normale openingstijden.
Sinds september 2022 is deze optie helaas niet meer mogelijk. Via onze webshop kunt u wel uw bestelling doorgeven, dan staat het voor u klaar in onze slagerij in De Stient of in de Van Baar. Hier kunt u betalen met pin of contant .
De contactgegevens van onze winkels vind je op de winkelpagina's. Hier vind je bovendien de actuele openingstijden.
Een barbecue wordt door ons op de door jouw gereserveerde locatie tussen 10.00 - 15.00 uur aan de deur afgeleverd. Onze bezorger neemt een half uur van te voren contact met je op om de precieze aflevertijd door te geven.
Bestellingen van BBQ's via onze website kunnen via iDeal worden voldaan, of bij aflevering via pin of contant. Achteraf betalen is niet mogelijk
Achteraf betalen is niet mogelijk, je kunt vooraf betalen via de factuur of bij aflevering via pin of contant.
Onze winkels in de Stient en in de Van Baarstraat zijn maandag t/m vrijdag geopend van half 9 tot 6 uur 's middags. Op zaterdag openen wij om 8 uur en sluiten we om kwart voor 4. Zondags zijn onze winkels gesloten.
Maandag | 08:30 – 18:00 |
Dinsdag | 08:30 – 18:00 |
Woensdag | 08:30 – 18:00 |
Donderdag | 08:30 – 18:00 |
Vrijdag | 08:30 – 18:00 |
Zaterdag | 08:00 – 15:45 |
Zondag | Gesloten |
Buffetten, lunches, hapjes en salades kunnen vooraf betaald worden via de factuur, of bij aflevering via pin of contant. Achteraf betalen is niet mogelijk
Bestellingen via de webshop kunnen worden afgehaald bij de slagerij naar keuze. Deze keuze wordt in het winkelmandje bepaald. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling klaarstaat.
Runderkamp levert BBQ's, buffetten en lunches vanuit Volendam binnen een afstand van 30 km gratis. Salades en hapjesschalen worden bij bestellingen boven 350 euro ook gratis bezorgd binnen die regio. Buiten een afstand van 30 km rondom Volendam brengen wij € 0,75 per km in rekening.