Vanaf 4 persoon(en)
500 gr. Tagliatelle (vers, koken zie verpakking)
2 eetl. Roomboter
125 gr. Shiitakes (gesn.)
125 gr. Kastanje champignon (gesn.)
125 gr. Oesterzwam (gesn.)
200 gr. Gerookte spekjes
200 ml. Witte wijn
250 ml. Kook room
1 x bouillon blokje (rund)
100 gr. Parmezaanse kaas (geraspt)
1 x bosui (fijn gesneden)
peper en zout uit de molen
Kook de tagliatelle zoals op de verpakking staat. Verhit twee eetlepels roomboter en bak hier de spekjes en de verschillende champignons in 3minuten mooi bruin. Blus dit af met de witte wijn en kook zeker voor de helft in. Doe hier de room en het bouillonblokje bij en kook tot een saus dikte. Verdeel de pasta over vier borden en schep hier de saus van champignons over. Garneer met de bos ui en rasp er de Parmezaanse kaas over.