Blog

Rosbiefbuideltje

Leuk en lekker voor de Paasdagen: een Rosbiefbuideltje. Past prima als amuse bij het diner of als hapje tijdens de paasborrel. Kan op kamertemperatuur geserveerd worden, dus gemakkelijk van te voren klaar te maken!  

Het recept

Rosbiefbuideltje

Ingredienten

Rosbief
Spekjes en uitjes (kant en klaar in onze winkels verkrijgbaar)
Bieslook

Bereidingswijze

Leg een plak rosbief op de snijplank. Doe een eetlepel spekjes en uitjes in het midden van de plak. Pak vervolgens de puntjes van de plak rosbief bij elkaar en draai de streng bieslook eromheen. Knoopje erin en klaar is deze lekkernij. Eet smakelijk

Tip

Kan op kamertemperatuur geserveerd worden, dus gemakkelijk van te voren klaar te maken!

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen