Enkele weken geleden schreef ik in mijn column dat je moet genieten. En dat heb ik dit weekeinde weer gedaan. Samen met familie, vrienden en André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. De sfeer, het weer en de mensen, het was een spektakel!
Ik wens iedereen een hele fijne vakantie!
Vanaf 4 persoon(en)
2 x Courgettes
Een flinke scheut olijfolie
300 gram Kalfsgehakt
1 hele Prei (heel fijn gesneden)
2 teen Knoflook (heel fijn gesnipperd)
12 stuks Cherrytomaatjes
100 gram Geraspte kaas
Peterselie
Peper en zout
Snijd de courgettes in de lengte doormidden. Hol deze voorzichtig uit met een lepel tot een soort kano. Kruid het gehakt en verwarm een bakpan met wat olijfolie. Bak hier het gehakt 5 minuten in. Doe er dan de prei en de knoflook bij en bak nog 5 minuten. Vul hier de courgettes mee, leg de cherrytomaatjes erop en bestrooi met de geraspte kaas. Verwarm een oven voor op 185 graden en doe hier 25 tot 30 minuten de gevulde courgettes in. Als ze uit de oven komen kun je ze bestrooien met wat verse peterselie.