Voor de afgelopen 10 jaar dat het afscheidnemende bestuur van FC Volendam het vertrouwen had in Runderkamp Catering. Zondag jl. zat de Jozef vol betrokkenen en supporters om “de drie Henken en Cor persoonlijk te bedanken voor de afgelopen 19 jaar. J-Nius zorgden voor de muziek, het team van de Jozef voor de drankjes en samen met Sandra en Stef zorgde ik voor heerlijke happen. De biefstuk met wokgroenten en scholrolletjes met rode kool gingen als warme broodjes door de zaal! We hebben heel vaak met deze heren rond de tafel gezeten, zowel zakelijk als aan de dinertafel. Wij verzorgen tijdens de thuiswedstrijden de buffetten in de skyboxen en Rabolounges en we hebben natuurlijk ons restaurant De Runderkamp lounge in het Kras Stadion. En niet te vergeten de Vrienden van FC Volendam reizen. Daar hebben we wat afgelachen! Via deze weg nogmaals bedankt voor alles, ook namens Wim en Sandra! Maar ik weet zeker dat jullie nog wel eens aan zullen schuiven in het restaurant.
Vanaf 6 persoon(en)
1 kilo Kalfsribeye
3 eetlepel Boter
6 eetlepels Pesto
12 plakjes Parmaham
350 ml Ongezoete slagroom
Zout en peper
Keukentouw
Verwarm de boter in de pan en bak de kalfsribeye rondom mooi bruin. Neem deze uit de pan, bestrooi met zout en peper en bedek rondom met pesto en plakjes parmaham. Bind het op met keukentouw en doe dit in de voorverwarmde oven van 85°C. Laat dit ongeveer 2 uur in de oven garen tot een kerntemperatuur van 57 °C is bereikt. Neem het vlees uit de oven, verwijder het touw en houd het vlees warm. Voeg de room toe aan het braadvocht, kook het tot de helft in, zeef vervolgens de saus en breng op smaak met peper en zout.