Vanaf 2 persoon(en)
• 400 gram malse (kogel)biefstuk of ribeye
• 150 gram rucola
• 80 gram Parmezaanse kaas
• 200 gram Coleslaw (Runderkamp)
• 500 gram Zoete aardappel friet of krieltjes
• 50 gram Roomboter
• Balsamico creme
• 8 cherrytomaatjes
• Knoflookpoeder
• Kruidenboter (Runderkamp)
1. Verwarm de oven op 220 graden. 2. Bak de zoete aardappel 20 minuten op 220 graden in de oven. 3. Halveer de cherrytomaatjes en kruid deze met knoflookpoeder. 4. Bak de tomaatjes 5 minuten mee in de oven. 5. Kruid de biefstuk met peper en zout en bak deze in de boter. 6. Leg wat rucola op een bord met een beetje balsamico creme eroverheen. 7. Snij de biefstuk aan reepjes en leg deze mooi op het bordje. 8. Garneer wat Parmezaanse kaas over de biefstuk en rucola. 9. Kruid de zoete aardappeltjes met zout. 10. Leg dan de zoete aardappel, coleslaw, wat kruidenboter en de cherrytomaatjes op het bord. 11. Giet wat jus over de biefstuk.