Vanaf 4 persoon(en)
• 500 gram magere kalfslappen of kalfsriblappen aan blokjes
• Beetje bloem
• 1 ui grof gesneden
• 800 gram tomatenblokjes in blik
• 200 ml rode wijn
• 500 ml bouillon
• 3 tenen knoflook
• 5 takjes tijm fijn gesneden
• 3 takjes rozemarijn fijn gesneden
• 500 gram verse pappardelle
• Parmezaanse kaas
1. Kruid het vlees met peper, zout en wat bloem. 2. Kook de bouillon in een apart pannetje. 3. Bak het vlees bruin in boter in een braadpan. 4. Haal het vlees eruit. 5. Bak dan de ui en knoflook in boter. 6. Voeg dan het vlees, bouillon, rode wijn, tomatenblokjes, rozemarijn en tijm toe. 7. Laat het 2 uur sudderen met de deksel op de pan op heel laag vuur. 8. Laat het daarna nog 30 minuten pruttelen zonder deksel op wat hoger vuur, zodat de saus lekker indikt. 9. Voeg naar smaak nog wat zeezout en peper toe. 10. Is de saus toch nog wat de dun kun je altijd nog wat bindmiddel toevoegen. 11. Kook de pappardelle. 12. Meng de pappardelle door de saus. 13. Meng naar smaak Parmezaanse kaas erdoorheen.
Zaterdag 3 augustus zijn de winkels tot 14.00 uur open.
Tijdens de 1e en 2e week van de vakantie zijn we tot 14.00 uur geopend. Op woensdag zijn beide winkels gesloten.
De 3e week gelden weer de normale openingstijden.
Sinds september 2022 is deze optie helaas niet meer mogelijk. Via onze webshop kunt u wel uw bestelling doorgeven, dan staat het voor u klaar in onze slagerij in De Stient of in de Van Baar. Hier kunt u betalen met pin of contant .
De contactgegevens van onze winkels vind je op de winkelpagina's. Hier vind je bovendien de actuele openingstijden.
Een barbecue wordt door ons op de door jouw gereserveerde locatie tussen 10.00 - 15.00 uur aan de deur afgeleverd. Onze bezorger neemt een half uur van te voren contact met je op om de precieze aflevertijd door te geven.
Bestellingen van BBQ's via onze website kunnen via iDeal worden voldaan, of bij aflevering via pin of contant. Achteraf betalen is niet mogelijk
Achteraf betalen is niet mogelijk, je kunt vooraf betalen via de factuur of bij aflevering via pin of contant.
Onze winkels in de Stient en in de Van Baarstraat zijn maandag t/m vrijdag geopend van half 9 tot 6 uur 's middags. Op zaterdag openen wij om 8 uur en sluiten we om kwart voor 4. Zondags zijn onze winkels gesloten.
Maandag | 08:30 – 18:00 |
Dinsdag | 08:30 – 18:00 |
Woensdag | 08:30 – 18:00 |
Donderdag | 08:30 – 18:00 |
Vrijdag | 08:30 – 18:00 |
Zaterdag | 08:00 – 15:45 |
Zondag | Gesloten |
Buffetten, lunches, hapjes en salades kunnen vooraf betaald worden via de factuur, of bij aflevering via pin of contant. Achteraf betalen is niet mogelijk
Bestellingen via de webshop kunnen worden afgehaald bij de slagerij naar keuze. Deze keuze wordt in het winkelmandje bepaald. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling klaarstaat.
Runderkamp levert BBQ's, buffetten en lunches vanuit Volendam binnen een afstand van 30 km gratis. Salades en hapjesschalen worden bij bestellingen boven 350 euro ook gratis bezorgd binnen die regio. Buiten een afstand van 30 km rondom Volendam brengen wij € 0,75 per km in rekening.