Keurslager Runderkamp mag zich met recht weer een jaar lang KEURSLAGER noemen. Keurslager Runderkamp voldoet aan alle door de Vereniging van Keurslagers gestelde eisen. Diverse (onverwachte) keuringen hebben dat uitgewezen. Als bewijs hiervoor is het ‘Certificaat bedrijfskeuring 2013 -2014’ uitgereikt.
Keurslager Runderkamp heeft twee uitgebreide keuringen met succes doorstaan. De ene keuring werd uitgevoerd door een kwaliteitsbureau, de andere door de Vereniging van Keurslagers.
Kwaliteit
Een onafhankelijk laboratorium, de Stichting Voedsel veiligheidsinspectie Wageningen (SVVW), onderzocht de microbiologische kwaliteit van vleesproducten. Ook controleerde het SVVW of de voorschriften op het gebied van HACCP zijn nageleefd. Op alle aspecten van deze keuring scoorde Keurslager Runderkamp uitstekend.
Keurslagerformule
Een regioadviseur van de landelijke Vereniging van Keurslagers inspecteerde Keurslager Runderkamp op hygiëne, versheid, assortiment, vakmanschap, klantvriendelijkheid en presentatie. Uitgangspunt bij alle keuringen zijn de richtlijnen die zijn vastgesteld in het officiële Keurslager formulehandboek. Ook voor deze keuring behaalde Keurslager Runderkamp een zeer goed resultaat.
Continu verbeteren
De jaarlijkse keuringen dienen als controlemoment en tevens als kans om eventuele zwakkere punten in het bedrijf aan te pakken en te verbeteren. Op die manier blijft het kwaliteitsniveau die consumenten van de Keurslager verwachten gehandhaafd.