Zondag 1 maart jl. was de allereerste Meat-Up van Runderkamp in onze eigen Runderkamp Lounge in het stadion van FC Volendam. Voorafgaande aan elke thuiswedstrijd serveren we een heerlijk 4-gangen diner in het restaurant, maar Niels wilde een keer vlammen op een andere manier. En zo is het idee ontstaan. Na weken van voorbereiding was de meat-up binnen 30 minuten (!) uitverkocht en waren de verwachtingen hoog gespannen!
Samen met Robbert, Julian en Cor maakte Niels een 9-gangen diner dat zijn weerga niet kende. De bijpassende wijnen werden verzorgd door Thom Hagenhoek van 24Wines, die de gasten verwelkomde met een glas bubbels. DJ Dennis Drum had bij elke wijn passende muziek en de kunstenaars van HotShots Producties lieten via de tv's beelden van onze slagerijen en catering zien, van verleden en heden.
De gangen werden door ons team, onder leiding van Jeroen Boekel, butler van de Koning, uitgeserveerd. En Jeroen zou Jeroen niet zijn als dit op de correcte maar o zo fantastische manier werd gedaan. Het dessert maakte Niels met niemand minder dan Simon Jonk, chef de partie bij restaurant Lucas Rive. Niet nodig om te zeggen dat dit zeer in de smaak viel
En last but zeker niet least hadden we achter de tap Bob Lewis, bij vele bekend als Ibiza Bob. Bob is een goede vriend van Niels en Sandra en wilde zeer zeker van de partij zijn op deze bijzondere dag. En bijzonder werd het! Mede mogelijk gemaakt door alle 110 gasten die er zondag bij waren. Het was grandioos!